Končí mistrovství světa v lehké atletice a dějí se tam věci.

Mužský (Caster Semenyaová) závodí se ženskými a celkem logicky je poráží. Je odporné, že to tomu individuu nepřijde trapné. A ještě k tomu blekotá, že je ženská, protože čůrá jako ženská.

Dnes večer pravděpodobně ty skutečné holky převálcuje, pakliže tedy nevyhraje ještě jeden jiný, taky takový.

Je pro mě nepochopitelné, že skutečné ženské s ním závodí a nechají se porážet. Já vím, že je to těžké, ale kdyby se domluvily a dnes večer proti němu nenastoupily, věřím, že by ten následný spor vyhrály.

Na jednu stranu je mně toho nešťastného individua líto. Na druhou stranu tím individuem opovrhuji. Ona ví, ne budu psát on. On ví, že není ženská, že nemá vaječníky, ale varlata. Není mu trapné závodit se skutečnými holkami. A atletická federace dělá, jako že je vše v pořádku.

  Hlavně, že ten atletický šéf chce zrušit světové rekordy vytvořené tu před rokem 2005, tu před rokem 1991. Podle toho, jak ho kdo přemluví. Samozřejmě je téměř jisté, že některé z nich vznikly pod vlivem dopingu, ale tak to bylo, tak to je a pravděpodobně i bude. Podle vzoru tohoto ,odborníka' za dvacet let přijde jiný odborník a zase zruší rekordy starší než 20 let, to znamená ty dnešní. To je tedy úroveň.

Jsou jen dvě možnosti. Buď žádné dopingové kontroly neprovádět a smířit se s tím, že některá lidská prasata dopují a díky tomu vyhrávají, nebo kontroly provádět a každého chyceného bez pardonu diskvalifikovat na doživotí. Žádné půl roku, rok, dva,... Na doživotí. A zavřít všechny, kteří doping vyvíjejí a dodávají.

Ale zpět ke chlápkovi, který chce dnes večer předběhnout ty holky a získat zlatou medaili. Jestli tvrdí, že je ženská, tak není. Ženská nemá varlata, mužskou muskulatůru, hluboký hlas, mužské pohyby, násobně větší hladinu testosteronu,....je těch příznaků moc. Jestli tvrdí, že není chlap, tak dobře, ať se pro ně zřídí třetí kategorie, hermafrodité.

A jestli se jim to nelíbí, protože takových je víc, ať jdou dělat něco jiného. Ať se smíří s tím, že kdokoli nemůže dělat cokoli. Tedy kromě naší Betty.

Fešák.

 

Autor: Ondřej Tomek | neděle 13.8.2017 17:19 | karma článku: 38,02 | přečteno: 2033x
  • Další články autora